Img

La adunarea generala extraordinara din acest an, conducerea asociatiei si-a propus realizarea unor obiective minimale care sa asigure crersterea performantei filialei jud. Arges in cadrul AcoR si clasificarea in primele locuri pe tara. S-a actionat cu precadere in urmatoarele directii :

1.Convingerea tuturor primarilor sa initieze HCL prin care toate 95 de comune ale jud. Arges sa devina membre ale asociatiei avand drept argument dictonul lui Democrit inscris in antetul asociatiei „PRIN UNIRE SE REALIZEAZA FAPTE MARI „.Pentru cunoasterea nivelului de indeplinire a acestui obiectiv, va informam ca in anul 2016 in asociatie erau 75 de comune din judet , in acest an s-au adoptat 14 hotarari de aderare la AcoR si in prezent sunt in curs de aderare , urmand procedurile legale ultimele 6 comune , respectiv:Calinesti, Ciomagesti, Dobresti, Leordeni, Poienarii de Arges si Suici. Speram ca pana la sfarsitul anului 2017 acest obiectiv sa se realizeze in procent de 100%.

2.Al doilea obiectiv urmarit de conducerea asociatiei a constat in recuperarea restantelor la plata cotizatei din anii anteriori in vederea indeplinirii criteriilor de performanta . este cunoscut ca in clasamentul filialelor judetene se tine cont de numarul comunelor care au achitat cotizatia raportat la numarul comunelor din judet .Desi s-au inregistrat progrese remarcab ile prin stingerea restantelor , unele mostenite de la fostii edili , din anii 2012-2016, pentru care efortul actualilor primari trebuie apreciat , in acest moment numai 55 de comune au achitat cotizatia si pe anul 2017.© Copyright © 2017. All rights reserved